zondag 30 september 2012

grote tas

Ik geef het toe... ik ben gebeten door de naaimicrobe! Hier ben ik gisterenavond aan begonnen en heb ze net afgewerkt se. Zelfde stofje als het zonnehoedje van ons Lore, verstevigd met vliesline, en gevoerd met 2 soorten groene stofjes (eerst en vooral omdat ik met geen van de 2 toekwam voor alles, maar ik vind het nog leuk geworden ook :-) ) Waar ik 'm voor ga gebruiken weet ik eigenlijk nog niet, maar dat zal de tijd wel uitwijzen :-)

Het patroon vond ik hier http://artsycraftybabe.typepad.com/artsycrafty_babe/2007/07/off-on-an-adven.html, en het was uiteindelijk niet zo moeilijk. (oef) Ik gebruikte wel het originele patroon, niet de aangepast versie uit het bericht. Denk alleen dat ik voor een volgende misschien een zwaardere stof zou nemen (deze was ook al zwaarder hoor) en dan niet zo een stevige vliesline gebruiken.
Het kleedje van de post hieronder is dus echt wel te klein. Heb eerst de naden onderaan al eens uitgelegd, maar de bovenkant is toch ook echt wel nipt en dus niet mooi. Maar het lint zit er tussen en dat kan ik niet uitleggen, dus tenzij ik het hele spel sloop kan ik dat niet oplossen. Dan zal er niks anders opzitten dan een nieuw te maken he. Ik denk dat ik nog net voldoende stof heb om er nog eentje te voltooien.

1 opmerking:

mANdarien zei

Wat goed dat je door die naaimicrobe gebeten bent ! Supertoffe tas !