maandag 19 november 2012

Toon ne keer uw muis :-)

Vorig weekend was het weer SCRAPWEEKEND. De 5de editie ondertussen, maar voor mij was het de 2de keer. Vorig jaar was ik er niet bij omdat ik ons Lore nog wat klein vond, maar deze keer bleef my little lady bij haar papa.

Vrijdag late namiddag begonnen aan de rit richting Zedelgem, met een tussenstopke in Antwerpen op een collega scrapper op te pikken. Scrappen was bij mij al heel lang geleden, dus ik had al schrik dat ik het niet meer ging kunnen. Maar het is nog ge lukt zalle. Wat wilt ge nu met al die creatieve vibes rondom :-)

Vrijdagavond nog een heerlijke kaasschotel naar binnen gespeeld (de wijn waren we vergeten, haha) en dan toch nog een lootje kunnen scrappen. Zaterdag ook nog 2 lootjes en 2 kaartjes heb ik ook nog gemaakt. En de zondag heb ik gereserveerd om stempelafdrukjes te maken. En dan vergeet ik nog de muismat en de muizeval van zaterdag, maar daar heb ik nog geen daglicht foto van.

Zaterdagavond naar gewoonte ook een bingotje, en daarna was het echt lachen, gieren, brullen, en thema's bedenken voor volgend jaar. Zou mega-Toby echt niet willen komen volgend jaar? Al is het maar heel even? :p

Geen opmerkingen: