woensdag 12 september 2012

zonnehoedje

Voor we op onze deugddoende vakantie naar Normandie vertrokken maakte ik nog een zonnehoedje voor Lore. Het moest zo maar eens mooi weer worden daar he! En we hadden ook echt geluk met het weer hoor. De voormiddagen waren meestal grijs, maar de namiddagen waren stralend. En op donderdag scheen het zonnetje zelfs al van 's morgens vroeg.

Ik vond het patroontje bij By Miekk, en het mijne ziet er natuurlijk niet zo perfect uit, maar ach, ik ben er blij mee en Lore staat er leuk mee, da's toch het allerbelangrijkste he. Rondjes naaien vond ik toch niet zo evident hoor :) Het is ook niet helemaal omkeerbaar geworden, mijn ene stofje is veel stijver dan het andere, dus heb ik het gewoon als voering gebruikt want het valt niet leuk omgekeerd
Onze vakantie was echt heerlijk. We hadden er nood aan, mijn ventje en ik. Een leuk huisje, en niets moet, alles mag, wat kan je nog meer hebben. We maakten uitstapjes, gingen naar het strand, maakten er een luie namiddag van...genieten! Lore genoot er ook van, al sliep ze een pak minder dan thuis (vooral overdag) en was dus 's avonds echt wel stikkop.

En toen.......brak ik mijn enkel :( Dus hier lig ik nu met mijn manke pootje in de gips. De eerste dagen mocht ik niet steunen, ondertussen al wel, maar dat doet nog erg pijn. Helaas pindakaas, niks aan te doen he. Gelukkig soigneert mijn ventje me goed hoor, en springen ouders en schoonouders bij met opvang en was en plas.


Geen opmerkingen: