vrijdag 21 juni 2013

een kabas voor 't werk

Ik surfte rond en ik zag een handige en leuke tas hier. De grote groene tas die ik lang geleden maakte had ik nu toch al wel heel veel gebruikt, dus het was nog ne keer tijd voor iets anders.

Ik startte van het patroontje voor de tutorial van hierenboven, maar ik maakte de tas wel wat groter en breder zodat mijn papierwerk van 't werk er ook past, tesamen met m'n bokes en een stukske fruit. Want 2 tassen zeulen dat is een beetje teveel van het goeie.

De stofjes haalde ik in Kapellen, toen ik er een paar weken geleden voor den eerste keer eens ging kijken. Het bloemekesstofje, dat gebruikte ik ook nog voor een rokje voor mezelf. Maar dat maakte ik daarnet nog af, dus het is te donker voor ne schone foto (in hoeverre ik schone foto's kan trekken hierbinnen, dat lukt me dus echt niet he, hoe komen jullie toch allemaal aan die schone effen achtergronden en ondergronden?)

Anyway, dit is mijne nieuwe werkkabas


 
 
 
 
En morgen ga ik ne keer mijn neus binnensteken in de nieuwe petit pan winkel in Antwerpen. En waarschijnlijk ook bij Julia's shop. En hopelijk ook nog in een hoop andere leuke winkels.

3 opmerkingen:

Twee emmerkes water zei

is er een petit pan winkel in A'pen? :) feest!
jij maakt wel mooie dingen seg ;)

Jyotsna zei

yes, vlakbij Julija's, ge kunt dus een gecombineerde uitstap maken :p

mANdarien zei

Zal blijkbaar eens naar Antwerpen moeten ! Heel mooi hoor, je tas !