zondag 11 mei 2014

welkom, kleine lieve vent!

Ik was even vergeten hoe snel de dagen voorbijvliegen met een baby in huis. Hoeveel je zou willen doen en niet gedaan krijgt. 5x aan dezelfde mand strijk moeten beginnen bijvoorbeeld. Maar als je dan een blik op dat kleine mensje werpt, die zo vredig ligt te slapen, of met grote kijkers in je schoot ligt...dan is dat het toch allemaal dubbel en dik waard hé.

Op 1 mei kondigde ons ventje zich aan. Met een snelle start begon hij zijn leventje hier. Op 1.5u van water gebroken en de eerste wee tot ik hem in mijn armen mocht houden. De vroedvrouwen verschoten er zelf van :) Een kleine vent, 49cm, 3kg260 en we noemden hem Ward.

Voorlopig dus ff geen tijd om te naaien. Was en plas en eten geven, en af en toe een dutje meepikken overdag, daar zijn mijn dagen voorlopig goed mee gevuld.

Grote zus is superfier, en zorgt heel lief voor haar kleine broer. Nog heel even...en dan is deze vent ook alweer groot. Want het gaat veel te snel, altijd weer. We gaan dus genieten, genieten, genieten, en binnenkort hebben we ons ritme wel weer gevonden en is er weer hobbytijd :)1 opmerking:

Twee emmerkes water zei

1 mei, is inderdaad dag van de 'arbeid' :)
Proficiat met je kleine prins!