zondag 12 augustus 2012

nieuwe creatieve dingen

Goeiemiddag :-)) Hier ben ik nog eens. Zal ni lang geleden zijn zekers. Ik heb de laatste maanden niet meer zoveel gehobbyd (da's een woord dat ni in de vandale staat denk ik ;-) ) maar de laatste weken ben ik toch weer terug een beetje in gang geschoten. Nog niet met scrappen, maar ben aan het naaien geslagen, eindelijk!

Ik zocht al lang een plek waar ik kon leren naaien, maar avondschool was nu ook weer niet de bedoeling. Kont er nog bij dat ik niet kei vroeg van het werk terug ben, en de hubbie nog een pak later. Maar ik heb iemand gevonden, en ben er dus toch eens aan begonnen. En ik vind het superleuk. Al moet ik nog veel oefenen zelle, het lukt me nog niet altijd even goed om recht te stikken ;-) Gelukkig heb ik een peutertje rondlopen die dat zelf nog niet merkt en dus maar al te graag de kleertjes aandoet, hehe. Tegen dat ze 't wel ziet kan ik hopelijk alles recht gestikt krijgen.



en dan heb ik nog een lootje van de SSL op het scrappende dames forum. Ik kan me amper herinneren wanneer ik hem gemaakt heb want het lijkt al eeuwen geleden dat ik nog scrapte, maar de SSL duurde wat langer dan voorzien ;-)


En dan mijn kleine meissie


2 opmerkingen:

daphné zei

ook gebeten door de naaimicrobe? das toch leuk he, als je zelf dingen kan maken voor je kiddie.
groetjes
Daphné

Jyotsna zei

yups, helemaal gebeten :)
leuk voor de kiddie, maar ik ga binnenkort toch ook eens een rokje voor mij maken zulle ;-)