maandag 25 juli 2011

geboortekaartje Lore en de suikerbonen

Ene goedenavond allemaal :-) Hier ben ik nog eens een keertje. Mja, op creatief vlak, ligt alles nog steeds stil vrees ik. Maar jullie hebben nog een fotootje van het geboortekaartje van ons Lore en de suikerboontjes tegoed ;-)

Verder kabbelt ons leventje rustig verder. Allez ja, rustig, 't is maar hoe je het bekijkt he. Zo een kleintje in huis is toch wel superdruk. En dan ben ik nog niet eens terug aan het werk. Nog 3 weekjes...op 16 augustus begin ik er weer aan. Aan een nieuwe uitdaging dan nog wel, met omscholing en alles, compleet iets anders. Spannend! Maar ik kijk er wel naar uit, na 6 maanden thuis. Al zal ik mijn prinsesje wel missen.


suikerboontjes en snoepzakjes


de suikerboontjes

de snoepjes

voor de kindjes100 stuks van elk...ik heb mijn werk echt wel gehad hoor ;-)

en het kaartje:
het begint wel weer te kriebelen om terug te beginnen, maar alles is nog niet uitgepakt, en ja...tijd he... Ik wil wel wat mooi papier enzo kopen, om aan ons Lore haar boekje te beginnen.

Hebben we trouwens geen prachtige dochter?

pas geboren

3 maanden

2 opmerkingen:

daphné zei

je hebt een pracht van een dochter, maar dat wist je ongetwijfeld al. Het zijn echt super kaartjes, ik ben dol op die tekst, heb hem al gezocht maar nog niet gevonden.
ik kijk er al naar uit om je lo's over je engeltje te zien

Renske zei

wat een lieve suikertjes! dat je daar nog puf voor had om die te maken!
super hoor!
en wat een schattige dochter, wat zul je daarvan genieten!
groetjes uit Holland.