donderdag 22 augustus 2013

de bloemekestas

Zaterdag maakte ik met de missie een uitstapje naar Ikea. Ik hoopte daar een leuk en niet te duur stofje te vinden voor een tas. En dat is gelukt :-) Het uitstapje was gezellig, missie kon nog wat spelen in de daar voorziene speelhoekjes dus die was ook content. En dan nog een lekkere hotdog achterna, wat moet ne mens nog meer op ne zaterdagvoormiddag.

Het werd de tas met verzonken rits uit 'zo geknipt', die ik kado ga doen aan iemand die me erg dierbaar is. Wie dat zet ik er nog ff niet bij, niet dat ik schrik heb dat ze het hier zelf gaat lezen, maar wie weet leest iemand anders het wel he ;-)

't Ging goed vooruit, ik was met het patroon bijna langer bezig dan met de tas zelf denk ik. En ik heb nog wel wat stof over, dus dat kan ik nog wel ergens voor gebruiken. En zeg nu zelf, voor 5e de meter, daar kunt ge toch niet voor sukkelen hé. Alleen had ik nog enkel een wit katoentje dat kon dienen als voering, maar ik wou er aan beginnen en ik geraakte niet meer in nen andere stoffenwinkel, dus wit werd het.
Ik heb nog 2 stofkes liggen, maar voorlopig nog ff zonder bestemming.En dit kocht ik in de AH. Pakketje sprak me aan. En awel, het werd een overheerlijke salsa! Alles (er zat ook nog een teentje look en een groene peper in verstopt) in kleine blokjes, limoen erover en ff laten trekken, njam! En dat in combinatie met taco's en gehakt met zelfgemaakte tomatensaus onder, zalig!