maandag 21 maart 2011

nog eens een berichtje

Zal ik hier ook nog eens iets posten? Wat een eeuwigheid geleden weer he. Op creatief vlak is het hier nog steeds rustig.....heeeeel rustig. Alhoewel ik wel met de geboortekaartjes en suikerbonen bezig ben, maar die kan ik nog niet tonen natuurlijk.

Voor de rest gaat alles hier rustig zijn gangetje. Een gigantische buik ondertussen. Op 24 weken was die al zo:

en ondertussen ben ik al 32 weken! De tijd vliegt eigenlijk wel hoor. Ook al heb ik sinds 3,5 verplicht rust voorgeschreven gekregen van de gyn. M'n baarmoederhals is al verkort en begint al te verweken, dus sinds 29 weken moet ik zoveel mogelijk rusten in de zetel. Ik ben dus ook niet meer aan het werk. Maar het rusten heeft geholpen, want vorige woensdag moest ik terug op controle en was alles stabiel gebleven. En ik heb precies ook wel wat minder harde buiken nu. Verder was alles perfect in orde en groeit onze pruts heel goed.

Natuurlijk komt dat rusten niet goed uit nu, met het huisje dat volop in afwerkingsfase zit. Ik had gehoopt bij de afwerking toch een beetje te kunnen helpen. Niet dus. Maar het ziet er toch naar uit dat we op tijd zullen kunnen verhuizen.

Wat ik laatst wel nog gedaan heb op creatief vlak, was een cake leren versieren. Dit was rond Valentijn, want het was een valentijnscake :) Een lekkere chocoladecake bekleed met marsepein, en versierd met suikerpasta. Superleuk om te doen! Ik denk erover om tegen de babyborrel cupcakes of een taart te maken, maar dat zal er allemaal een beetje vanaf hangen hoe ons nieuwe leventje er zal uitzien dan en of ik daar wel tijd en energie voor zal hebben. Zo zag de eerste creatie eruit:
Mja, veel heb ik verder niet te vertellen eigenlijk. Heerlijk wel dat mooie weertje buiten nu he. Zo mag het heel de lente blijven van mij hoor. Ook al kan ik er vanuit de zetel niet ten volle van genieten natuurlijk. Toch word ik er vrolijk van :)

Ik wens jullie allemaal een mooie lente toe, en veel knutselplezier ;)

1 opmerking:

Anoniem zei

Hi Lien! Natalie hier (Patrick zijn vrouw). :)
Here I stop with Dutch and go further in English, sorry. :) Seems I just missed you at the Nette's babyborrel today. Never had a chance to congratulate you with your coming baby so far. Wish you both lots of health!
Your mom told me you were in a photo club in Turnhout. So I managed to find it on the Internet. That's how I got to yr blog. Hope you don't mind. :)